Diensten

OrdnersAdministraties

Ziet u het bijhouden van uw administratie als een noodzakelijk kwaad? Of zit u zelfs met uw handen in het haar als het om de administratie gaat? Dan bent u bij Cifra Administraties aan het juiste adres. Het maakt niet uit hoe u de administratie aanlevert, een schoenendoos vol met bonnen of digitaal. Cifra Administraties zorgt ervoor dat uw administratie bijgewerkt blijft, zodat u tijdig over uw cijfers beschikt en uw BTW aangifte op tijd kan worden ingediend. Dankzij Cifra Administraties heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich richten op waar u goed in bent.


PostvakjesJaarrekeningen

De jaarrekening! Deze is niet alleen belangrijk voor de bank en de Kamer van Koophandel, maar ook voor u zelf. De jaarrekening geeft u inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Cifra Administraties zorgt ervoor dat uw jaarrekening tijdig klaar is. Cifra Administraties licht de cijfers graag voor u toe. Heeft u behoefte aan kwartaalcijfers of halfjaarcijfers, ook dat is mogelijk. Als u een controledossier met jaarrekening nodig heeft voor uw accountant, omdat u controleplichtig bent, dan kan Cifra Administraties deze voor u samenstellen. U kunt dan het kant en klare dossier aanleveren aan uw accountant.


Envelop BelastingdienstBelastingen

Cifra Administraties verzorgt zowel voor particulieren als voor ondernemers de belastingaangiften. De meest voorkomende belastingaangiften zijn inkomstenbelasting, omzetbelasting (BTW) en vennootschapsbelasting. Verder kan Cifra Administraties u ook helpen met het opstellen van bezwaar- en verzoekschriften bij de Belastingdienst.


ToetsenbordDetachering

Heeft u tijdelijk behoefte aan een administratieve kracht, boekhouder of controller? Cifra Administraties kan u hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld in drukke perioden, bij een administratieve achterstand of bij vervanging van uw eigen medewerkers (ziekte of zwangerschap). U kunt Cifra Administraties ook inhuren als uw onderneming nog niet toe is aan een vaste administratieve kracht of voor het periodiek controleren van de door uw medewerker geboekte administratie. Detachering kan voor vier uur per maand, maar ook voor één of twee dagen per week al naar gelang uw behoefte.

Volg Cifra Administraties op Facebook Volg Cifra Administraties op Linkedin